KaaS

Over KaaS

Vanuit een passie voor complexe problemen leveren we oplossingen voor PLM systemen over de hele wereld

Onze Knowledge as a Service

Wij zijn een Nederlands bedrijf met klanten over de hele wereld, we brengen graag onze kennis over PLM systemen aan zo veel mogelijk mensen. We leveren al bijna 20 jaar consultancy services voor PLM. Dit begon met grote bedrijven in de Automotive industry, maar intussen hebben we ervaring in bijna elk formaat bedrijf dat PLM gebruikt, en ook in bijna alle industrieën. De mensen achter KaaS ontmoeten? Neem contact met ons op

Before anything else, preparation is the key to succes

Alexander Graham Bell

Onze Visie

Wij leggen een solide PLM-basis neer die standhoudt. Met deze basis kunnen we moeiteloos alle technologieën integreren die uw producten en diensten verder verbeteren. Of het nu gaat om de Digital Twin, Digital Thread, Industrial Internet of Things (IIoT), AR- en VR-toepassingen, of zelfs uw eigen Industrial Metaverse in de nabije toekomst, een goede PLM-basis maakt het mogelijk.

“Wanneer de fundering van PLM stevig staat kunnen toepassingen van Industry 4.0 daar bovenop worden gebouwd.”
KaaS 

Kennis is ervaring

Benieuwd hoe onze ervaring binnen jouw bedrijf van pas komt?

Wij zijn PLM consultants, Windchill consultants voornamelijk, met decennia ervaring in PLM. Wij focussen ons vooral op PLM, hierdoor hebben wij diepe kennis vergaart over dit onderwerp die algemene consultants te boven gaan. KaaS kan daardoor worden ingeschakeld als laatste optie of wanneer bedrijven er zeker van willen zijn dat het werk correct wordt uitgevoerd. Hierdoor heeft KaaS langdurige samenwerkingen aan mogen gaan met enkele van de grootste maakbedrijven. We hebben onze kennis toegepast in een breed scala aan industrieën, van energiesystemen en gezondheidselektronica tot lucht- en ruimtevaart en industriële productie.

Onze Klanten

Wij hebben het voorrecht om nauw samen te werken met INNEO en PTC, twee organisaties die beschouwd worden als de voorlopers en marktleiders van digitale transformatie binnen de industriële sector. Deze waardevolle partnerschappen stellen ons in staat om voorop te lopen in technologische innovatie en bieden ons toegang tot baanbrekende tools en methodieken, wat ons helpt om de beste oplossingen aan onze klanten te bieden. Onze trots in deze samenwerkingen weerspiegelt ons streven naar excellentie en onze toewijding aan het leveren van innovatieve PLM diensten.

Onze partners

Waar werken we?

Vanuit Utrecht helpen we klanten in Europa en in Noord-Amerika.

Europa

Noord-Amerika

Klaar voor PLM oplossingen die écht werken?

Neem nu contact op met een van onze experts.